meubelbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Luikringen

De luikring wint steeds meer terrein in het interieur. Uiteraard is dit product bij uitstek geschikt om de luiken naar een kruipruimte, kelder of zolder te openen. We zien luikringen daarnaast steeds vaker terug in keukens. Kortom: je kunt alle kanten op met een geschikte luikring!


KP3062 luikring
KP3062 luikring
  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 17,55
Per stuk

Luikringen in de keuken

Luikringen vormen een originele manier van bedienen in de keuken. Ze zijn in dit gedeelte van jouw woning met name ideaal wanneer de luikringen verdiept liggen. Dit zorgt ervoor dat jouw kleding niet blijft haken, ook al loop je dicht langs de keukenlades. Een goed voorbeeld van verdiept liggende luikringen zijn de RVS-varianten van GPF bouwbeslag.

Smeedijzeren ringen van Kirkpatrick

Ons assortiment luikringen bevat een aantal ringen uit de stal van het Engelse Kirkpatrick. Zij hebben een iets andere functionaliteit dan de luikringen van de fabrikant. Deze ringen zijn namelijk uitgevoerd met een krukstift, zodat je ze zeer goed kunt toepassen op klinkstellen. Deze klinkstellen worden veel buiten gebruikt, voor het openen en sluiten van poorten of schuurtjes.