meubelbeslag.nl 0577 - 46 21 98
Black Friday Weekend bij deurbeslag.nl! Pak 10% korting bij gebruik van de actiecode BLACKFRIDAY10
menu

De kracht van mooi meubelbeslag

Functionele details op meubels

Het opknappen en restaureren van meubels gebeurt steeds vaker. Het oude antieke kastje van oma krijgt een modern kleurtje en wordt ineens de eye-catcher in huis. Niet alleen de verfmerken springen in op deze trend ook de kringloop bedrijven draaien op volle toeren! Met het brede programma knoppen en grepen op meubelbeslag.nl rond je jouw klusproject in stijl af en geef je de finishing touch aan je meubelen.

Het door jouw gekozen meubelbeslag bepaalt uiteindelijk welke lifestyle je geeft aan je meubel. Op meubelbeslag.nl heb je keuze uit zes verschillende lifestyles met bijpassend meubelbeslag: Brocante, Charmant rustiek, Italiaans design, Landelijk authentiek, Modern zelfbewust en Zakelijk sportief.

Merken meubelbeslag

In de webshop meubelbeslag.nl bieden wij je productprogramma's van drie merken met elk zijn eigen kenmerken.

GPF meubelbeslag in RVS en smeedijzer

Het merk GPF bouwbeslag staat bekend om haar RVS producten en heeft deze in verschillende finishes beschikbaar, bijvoorbeeld zwart of wit meubelbeslag. Ook biedt het merk een serie smeedijzer meubelbeslag producten.

Mandelli meubelbeslag op basis van messing

De producten van het Italiaanse designmerk Mandelli worden volledig in Italië gefabriceerd en dat zie je. De meubelknoppen en meubelgrepen zijn vol detail en hebben bijzondere vormen. De beschikbare finishes zijn op een basis van messing aangebracht en door de kleurvariatie zowel klassiek als modern toe te passen.

Kirkpatrick smeedijzer meubelbeslag

Het merk Kirkpatrick heeft authentieke producten die vallen binnen de lifestyle Landelijk Authentiek. Het smeedijzer programma wordt rechtstreeks geïmporteerd vanuit Engeland en wordt daar met de hand gegoten en gesmeden. Echt vakmanschap wat je goed terugziet in de meubelknoppen, meubelgrepen en meubelringen. Ook verkrijgbaar is Kirkpatrick meubelbeslag gemaakt van massief messing.

Soorten meubelbeslag

De gedurfde of misschien juist oppervlakkige setting tussen meubel en beslag maakt je meubel in het oog springend. Door de grote variatie in kleuren, stijlen en vormen meubelbeslag krijg je op onze webshop al snel zin om de bestaande greepjes, knopjes en ringetjes op je meubels of keuken te vervangen. We geven je graag tips hoe je jouw meubel of keukenkastdeurtjes bijzonder stijlvol maakt, immers kleine wijzigingen hebben soms een groot effect! Op meubelbeslag.nl hebben we al producten beschikbaar van rond de € 5,- inclusief BTW en vanaf € 35,- heb je al gratis verzending.

Meubelgrepen

De keuze tussen meubelgrepen of meubelknoppen is een kwestie van stijl, functie en bestaande situatie. Een meubelgreep geeft grip en een goede houvast aan bijvoorbeeld een kastdeurtje of een lade.

Meubelknoppen

Met een meubelknop straalt je meubel subtiliteit uit. Het is klein en vraagt om een subtiele aanpak. Met de witte of zwarte meubelknoppen is het leuk om wit op een wit meubel toe te passen of zwart op zwart. Zo geef je je meubel een subtiel accent!

Meubelkommen

Onze meubelkommen zijn multi inzetbaar. Door de kommen in te vrezen in de deurtjes of lades ontstaat er een verdiepte greep. De Mandelli meubelkommen zijn volledig blind te monteren door de magnetische CLIP bevestiging van de cover.

Komgrepen

Een komgreep is anders dan een normale meubelgreep, omdat je de greep van onderaan vastpakt in een dichte kom. Meubelbeslag.nl heeft diverse smeedijzer varianten van de komgrepen in het assortiment.

Meubelringen

Het toepassen van meubelringen zie je vandaag de de dag weer veel in het interieur. Zo worden de luikringen vaak toegepast op keukens. Er ontstaat een vlakke greep die met de vinger snel geopend wordt. De smeedijzer laderingen zijn een charmante afwerking op lades.